Vi renoverade både köket och badrummet

Hejsan, det här med badrumsrenovering och även köksrenovering är vad dagens inlägg ska handla om. Vi har anlitat hjälp av ett företag som erbjuder sina tjänster i Huddinge med omnejd och det är alltid skönt att lämna ifrån sig ett större projekt till någon som verkligen känner till det. Det tar ju mycket tid och energi från en själv när man ska renovera både köket och badrummet, dessutom så är det viktigt att man hittar rätt produkter för just sitt hem.

Badrumsrenovering:

En del av er har kanske redan genomfört sin badrumsrenovering och det är ju alltid kul att få se hur andra har gjort, vi har även tittat på olika ideér här innan vi startade vårt eget projekt. Det finns en massa intressanta saker man kan göra med badrummet som man inte alltid tänker på, det är ju trots allt ett av de rum man tillbringar mycket tid i. Vi valde att tapetsera om och byta kakel/klinker, det var nog den största investeringen (förutom golvvärme) och det är ju alltid lite svårt att bestämma sig för hur man vill ha det. Men vi är mycket nöjda med resultatet och skulle inte ha gjort annorlunda.

Köksrenovering:

Köket är ju också ett rum man tillbringar mycket tid i och det är ju därför viktigt att man trivs och tycker det är funktionellt. Vi hade ju inte så stora planer för köket, vi bytte bara luckor och bänkskivor. Det gör ju mycket för helhetsintrycket och man kan nästan inte tro att det är samma kök.

Det var allt för denna gång, vi hoppas att ni har haft nytta av våra tips! 🙂 Hoppas att ni kommer tillbaka till bloggen snart igen, för här kommer det många fler spännande inlägg inom en inte alltför avlägsen framtid, så tills dess, ha det bäst, kram!