Anpassa huset med en tillbyggnation

Hej igen denna lördag och välkomna ska ni vara till ett nytt inlägg. Vi har byggt till vår vill i Vellinge, och till detta jobb vände vi oss till en firma som erbjuder tillbyggnation, och vi är mycket nöjda med all hjälp vi fått genom dem! De har verkligen gjort det enkelt för oss på alla vis, och anpassat huset perfekt efter våra önskemål. Läs gärna mer om deras tjänster här.

Tillbyggnation är bra, eftersom man kan anpassa bostaden utifrån ändrade behov. Blir familjen större så slipper man att flytta, utan man ändrar det befintliga huset. Är det någon speciellt man ska tänka på? Tja, en tillbyggnation är ju trots allt en större investering, så det gäller att välja en pålitlig leverantör. Man ska också beakta eventuella kommunala restriktioner som kan finnas för just den adressen. Bygglov behövs. Men annars är det bara fantasin som sätter gränser!

Det finns olika typer av ändringar man kan göra: mindre husbyggnationer där man bara bygger ut lite på befintlig grund (oftast om man vill ha ett extra rum), men man kan också göra större tillbyggnad, Det är en smaksak vad man vill åstadkomma, och hur mycket pengar man Vill lägga på jobbet.

Man ska ju komma ihåg att det kan bli dyrt med att bygga till, och därför ska man tycker jag i alla fall ta offerter ifrån i alla fall 3 olika byggfirmor, men man måste också kolla upp omdömen och vad andra har för erfarenheter av dessa olika firmor. Det är ju trots allt en stor investering man gör, och man vill ju inte att det ska bli något problem med jobbet.

Så i alla fall, vi är mycket nöjda med resultatet och kan verkligen rekommendera just denna firma, i alla fall för alla som bor här i Vellinge med omnejd.