En visningsträdgård nära Göteborg

Nu är våren här och alla som har en trädgård kommer snart att vilja börja planera för sommaren och vilka blommor och buskar man ska satsa på. Vad var det som blev lyckat förra året och vad är det som inte blev så bra? Ibland behöver man trädgårdsinspiration och för att få det så kommer jag att rekommendera er att besöka en visningsträdgård strax utanför Göteborg. Där finner ni en flera tusen kvadratmeter stor trädgård med många fina växter och när ni strosar omkring där så kommer ni att få massvis med trädgårdsinspiration. 

Jag älskar att bo i min villa med trädgård. Innan bodde jag i en lägenhet utan balkong och det var svårt på sommaren. För jag är en person som alltid har älskat att vara ute och hålla på i mina föräldrars trädgård. Så när jag fick möjlighet att köpa en villa så tvekade jag aldrig. Det lockade med den stora trädgården men det var mycket jag ville ändra och för att få olika idéer till hur jag skulle göra så begav jag mig till denna visningsträdgård. Inte en gång, utan flera gånger. Där kunde jag även ställa frågor till personalen och jag fick till och med ett hembesök en gång då vi gick igenom just min trädgårds förutsättningar. Jag är mycket tacksam till de råd jag fick och som jag följde för min trädgård har verkligen blivit som jag ville även om det inte skedde över en natt. Det gäller nämligen att ha tålamod för vissa växter kan ta lång tid på sig innan de växer sig stora och under tiden får man inte tröttna. Alla är välkomna till denna visningsträdgård, det är en plats där man kan ladda batterierna och njuta. Det går även att äta lunch där eller ta en fika. Ta med en god vän och åk dit!